کلمه کلیدی خود را وارد کنید

post

چه کنم فرزندم به تماشای تلویزیون عادت نکند؟

چه کنم فرزندم به تماشای تلویزیون عادت نکند؟

تابستان با تمام شیرینی هایی که برای بچه ها داشت به پایان رسید. فصلی که در اون بچه ها کمتر خودشونو در حصار تنگ “این کارو بکن، این کارو نکن” می بینن ، کمتر امر و نهی میشن و برای گذران اوقاتشون آزادی عمل بیشتری دارن ، اونها هر چند ساعتی که دلشون بخواد بازی می کنن یا پای تلویزیون می شینن… اما تعدادی از این رفتارها برای برخی از بچه ها به صورت یک عادت ، ماندگار میشه و اونا فراموش می کنن که مثلا فصل درس و مدرسه شروع شده و باید جور دیگه ای برنامه ریزی کرد.

پدر عزیز ! مادر گرامی ! من نمی دونم که چه در روزهای تابستان و چه در سایر روزها چه قدر به فرزندت اجازه دادی پای این جعیه ی جادویی بشینه ؟ 2 ساعت؟ 3ساعت؟ بیشتر؟؟! اجازه دادی چه برنامه هایی رو ببینه؟ فقط برنامه های متناسب با سنش یا برنامه های بزرگسالان رو هم اجازه داشت تماشا کنه؟ آیا در کنار تماشای تلویزیون فعالیتهای مفید دیگه ای انجام می داد؟ آیا شما دوست عزیزم فکر می کنی که کار از کار گذشته و فرزندت به تماشایتلویزیون عادت کرده؟ اگر اینطوره لازمه خدمت شما عرض کنم که باید این وضعیت رو با درایت و برنامه ریزی تعدیل کنی!

انشاءالله در مقالات و فایلهای آموزشی آینده به شما خواهم گفت که اصولا تماشا کردن یا حذف تلویزیون از زندگی کودک چه پیامدهایی ممکنه داشته باشه و خودتون با یک سبک سنگین کردن می تونید به نتیجه گیری درستی برسید و اونو اجرائی کنید. در اینجا فقط به چند نکته راهبردی برای مدیریت زمان استفاده از اون به شما یادآوری می کنم:

دوست عزیزم! پدر و مادر گرامی !

  • از تمام اعضای خانواده یک تعهد جدی برای تغییر عادتهای تماشای تلویزیون بگیر
  • اطمینان پیدا کن که فرزندت می فهمه که تماشای تلویزیون به مدت زیاد براش خوب نیست و دلیل این امر چیه..
  • همیشه وقتی به هر دلیلی می خوای فرزندتتلویزیون تماشا نکنه قاطع و صریح باش!
  • سعی کن تا حد امکان تلویزیون رو در میان یک برنامه قطع نکنی چون خیلی سخته فرزندت یهویی وسط یک برنامه تلویزیون رو خاموش کنه
  • به فرزندت یادآوری کن که زمان تقریبی خاموش کردن تلویزیون چه موقع خواهد بود؟ اگر فرزندت پیش دبستانیه بهش بگو 10 دقیقه فرصت داره ،  و بعد تایمر آشپزخونه رو روشن کن و براش توضیح بده که با به صدا دراومدن تایمر،تلویزیون خاموش خواهد شد.
  • اگه یه برنامه ی تلویزیونی با زمان صرف شام ، زمان خواب یا برنامه ای دیگه تداخل داره از اول به فرزندت اجازه ی تماشا کردن رو نده!
  • اگر فرزندت به تماشای تلویزیون خیلی عادت کرده فعالیتهای جایگزین دیگه ای براش در نظر بگیر!
  • همیشه کم تلویزیون نگاه کردن رو تحسین کن!
  • خودت هم با فرزندت بشین و تلویزیون تماشا کن!
  • موقعی که خونه نیستی حتما تماشای تلویزیون رو کنترل کن ! ( به هر روشی که برات مقدوره )

تجربه ی کلینیکی : به خانواده ای گفته شد که یک هفته کاملا تماشای تلویزیون رو تعطیل کنن. بعد از پایان یک هفته همه حیرت کرده بودند چون اونطور هم که تصور می کردند بد نشد. تعطیلات هفتگی، سفرهای کوتاه، مطالعه، بازی، رفتن به پارک، مهمانی و پرداختن به کارهای هنری و ورزشی می تونه باعث تغییر عادت تماشای تلویزیون بشه.

دوست عزیزم ممنونم که زمانی رو به خوندن این مقاله اختصاص دادی. این نشون میده که حال و آینده فرزند دلبندت واقعا برات مهمه و من از این بابت بسیار بسیار خوشحالم. امیدوارم این مقاله برات مفید بوده باشه و بتونه موجبات آغاز تبادل افکار و دانسته هامون رو با هم فراهم کنه. من خیلی خوشبین هستم که به اتفاق با تغییر در نگرش هامون و فراگیری روشها و علوم روز می تونیم شخصیت و زندگی فرزندانمون رو دگرگون کنیم و با اطمینان اونها رو به استقبال آینده ای موفق بفرستیم.

 

بدون دیدگاه

دیدگاه خود را وارد کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.