کلمه کلیدی خود را وارد کنید

روزانه از چه روغن هایی در برنامه غذایی خود استفاده کنیم؟

توصیه های بهداشتی:

چربی ها به دلیل داشتن عملکرد های مهم در بدن به هیچ عنوان نباید (حتی با وجود چاقی) به طور کامل از برنامه غذایی حذف گردند.اما با توجه به نیاز بدن باید از چربی هایی استفاده شود که در رگ ها رسوب نکرده و باعث ایجاد بیماری های قلبی و عروقی نشود.

بهترین روش ، استفاده از انواع روغن ها به طور روزمره می باشد.با توجه به اینکه روغن سرخ کردنی منسوخ شده است حذف این روغن را در اولویت قرار دهید.استفاده از روغن کنجد کارخانه ای که حاوی امگا ۶ می باشد برای تفت دادن و سرخ کردن می توانند جایگزین بسیار خوبی باشند.

روغن زیتون که حاوی امگا ۹ است را می توانیم برای روی  برنج و سالاد استفاده نماییم.چون در صورت حرارت دیدن خواص آن از بین می رود.برای پخت و پز می توانیم از انواع روغن های کلزا ، آفتاب گردان،ذرت و سبوس برنج که دارای امگا ۳ هستند استفاده نمایید.

در صورت استفاده همزمان انواع روغن های ذکر شده ، چربی های ضروری مثل : امگا ۳ ، امگا ۶ ، امگا ۹ را برای استفاده ی قسمت های مختلف بدن و تضمین سلامتی خود فراهم نموده ایم.

همچنین با عدم مصرف روغن های نباتی و حیوانی از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری کرده ایم.